Přednášky, konference, semináře

ProgramPřednášky, konference, semináře

Přednášky, konference, semináře

prof. P. Kalač: Chemické složení a výživová hodnota jedlých hub

prof. P. Kalač: Chemické složení a výživová hodnota jedlých hub

Datum konání: 2.5.2017

Všeobecný názor: houby jsou pochutinou se značným obsahem bílkovin, řady vitaminů a minerálních prvků. Mají nízkou energetickou hodnotu, zdravotním přínosem je vláknina. Jsou obtížně stravitelné. Nakolik jsou tyto představy správné?
Více

Sdílet na FacebookSdílet na Google+Sdílet na TwitterSdílet na LinkedInPoslat odkaz emailemVytisknout tuto stránku

Otevírací
doba
Vstupné

Dnes (Středa)

Dopoledne 9.00 - 12.00
Odpoledne 12.00 - 17.30

Zítra (Čtvrtek)

9.00 - 12.00
12.00 - 17.30

Celá otevírací doba

Kalendář akcí